PROTECT în România

Stimate Coleg Instalator!

Sunt Dan Belai, de profesie inginer de securitate, din anul 1995 activez în proiectarea şi instalarea sistemelor de securitate. 

PROTECT BALKANS SRL este distribuitorul unic în România şi Republica Moldova, Ungaria şi regiunea Balcani al companiei daneze PROTECT™, cel mai mare producător mondial de sisteme de securitate cu ceață, pentru protecția împotriva efracției, jafului și vandalismului.

 

De ce sunt un promotor dedicat securităţii cu ceaţă?

Împreună cu colegii mei am instalat mai multe mii de sisteme de alarmă la efracţie, sisteme de supraveghere video. Am avut în funcţiune şi un dispecerat de monitorizare unde am recepţionat nenumărate evenimente de efracţie şi jaf. Echipele de intervenţie au intervenit în timpii contractuali dar până la sosirea lor hoţii au fugit cu bunurile sustrase, jaful a avut loc.

 

M-am întrebat cum pot să împiedic ca aceasta să nu se mai întâmple?

Acum mai mult de 10 ani, la expoziţia din domeniul securităţii IFSEC din Marea Britanie m-am întâlnit cu o soluție de protecţie activă, cu securitatea cu ceață.

Am început colaborarea cu PROTECT™ în anul 2012, după ce am constatat că soluțiile companiei daneze aveau cel mai bun raport calitate/preţ şi garanție.

Produsele noastre sunt vândute şi instalate utilizatorilor finali prin intermediul partenerilor și instalatorilor de sisteme de alarmă la efracţie.

 

Date despre PROTECT™:

• Are sediul în Danemarca şi a fost înfiinţată în 2001

• Compania este deținută de Genua A/S

• Centrul de inovare, dezvoltare şi testare şi echipa de management sunt situate la sediul central din Aarhus, Danemarca

• Unitățile de producție sunt situate în Letonia

• Compania este stabilă financiar şi are cel mai mare rating de solvabilitate (AAA)

• Este producătorul de tunuri de ceață cu cea mai mare creștere din lume

• Este cel mai mare producător de tunuri de ceață pentru protecția împotriva efracției

• PROTECT™ a câştigat mai multe premii naţionale şi internaţionale pentru produsele sale

 

Anumite conţinuturi ale magazinului nostru* sunt accesibile doar pentru instalatorii înregistrați. Creează-ţi un cont sau, dacă deja ai făcut acest lucru, intră în cont.

*Magazinul nostru este actualizat continuu! Noutăţile le vei afla în newsletterele noastre.

 

Te rog să mă contactezi orice întrebări ai.

Salutări cordiale,

Dan Belai

Manager regional

România, Ungaria şi regiunea Balcani

Tel.: +4 0744 855 544

Creare magazin online